Рамићи: Нема елемената кривичног дјела у транспорту 18 илегалних имиграната кроз Српску

Полиција је у бањалучком насељу Рамићи приликом контроле три путничка возила пронашла 18 миграната без идентификационих докумената, који су упућени у правцу прихватног центра у Бихаћу, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

понедељак, јун 26, 2023 / 11:24

Контрола је извршена јуче у 1.30 часова на магистралном путу када су контролисани путничко возило "фијат", којим је управљало лице из Дервенте чији су иницијали Б.С, "опел" којим је управљало лице из А.Б. из Добоја и возило "фоксваген" којим је управљало лице Ш.М. из Босанске Крупе.

О догађају је обавијештен дежурни тужилац Тужилаштва БиХ, који се изјаснио да у наведеном догађају нема елемената кривичног дјела, као и дежурни инспектор Службе за послове са странцима, Теренски центар Бањалука.

У саопштењу је наведено да је бањалучка полиција ухапсила лице из Бањалуке чији су иницијали Д.П. на основу расписане централне потјернице бањалучког Основног суда због почињеног кривичног дјела угрожавање сигурности и оно је предато полицијским службеницима Окружног центра Судске полиције Бањалука.Оставите одговор