11:03 Корона вирус = Двије милијарде отказаних летова и 252 милјарди $ губитка10:58 Ненад Стевандић: Централна банка БиХ служи ММФ, а не потребама народа09:42 Аљбин Курти и Харис Силајџић – „Ко хоће веће изгуби и оно из вреће“09:36 За Мајду Татаревић из Митровићевог министарства свете ријечи су: КОВИД-19 и ЦЕФТА09:20 Горе од Другог свјетскот: Италијан Луиђи тражи од НАТО да у борби против корона вируса сарађује са Русијом09:13 Баштионик дарује помоћ црквених општина Шарговац и Ребровац радницима УКЦ БЛ09:02 Свјетска банка рекламира кредитну линију у доба свјетске пандемије (наравно код Срба латиницом)08:54 МСУРС и Француска помјерају за новембар: Нема Ноћи музеја, али нема ни латиничења!08:44 Беспотребно: Мексичка влада забранила производњу пива Корона08:37 Поводом блокаде Восток.РС од стране Фејсбука, огласило се Министарство иностраних послова Русије (ВИДЕО)

Примјећено руско мијешање у славски процес

На једној слави у Бањој Луци примјећена је руска салата, што је очигледан доказ задирања руске агресивне политике сукоба, чак и у религиозне навике овдашњег становништва.

уторак, 8 маја, 2018 / 05:18

Уколико изборна превара руских хакера у САД није никад доказана, као ни напад хемијским оружјем у Сирији, ово је доста и за највеће невјерне Томе. Достојно бар једног бомбардовања. Није битно кога.

Очекујемо да ЦНН и НБС у најскоријем пренесу овај необориви доказ новог непримјереног мијешања Русије, што нарушава Дејтонски споразум и води нас све у конфликт.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *