Од 6. септембра јавне расправе о новом Нацрту закона о ПИО

Министарство рада и борачко-инвалидске заштите Републике Српске од уторка, 6. септембра, организоваће јавне расправе о Нацрту закона о пензијско-инвалидском осигурању у девет општина Српске, граду Бањалуци и Брчко дистрикту. О распореду јавних расправа обавијештени су представници социјалних партнера, невладиних организација, републичких институција. Позвани су сви заинтересовани грађани да учешћем у расправи допринесу доношењу што квалитетнијег […]

четвртак, септембар 1, 2011 / 17:12

Министарство рада и борачко-инвалидске заштите Републике Српске од уторка, 6. септембра, организоваће јавне расправе о Нацрту закона о пензијско-инвалидском осигурању у девет општина Српске, граду Бањалуци и Брчко дистрикту.

О распореду јавних расправа обавијештени су представници социјалних партнера, невладиних организација, републичких институција. Позвани су сви заинтересовани грађани да учешћем у расправи допринесу доношењу што квалитетнијег законског рјешења.

Од сутра бесплатни примјерци одштампаног Нацрта закона биће доступни јавности у свим филијалама/пословницама Фонда ПИО РС, а као прилог дневног листа "Фокус" Нацрт ће бити дистрибуисан сутра, у понедјељак, 5. и уторак 6. септембра.

Нацрт Закона већ је доступан у електронској форми на насловној страни портала Владе Републике Српске (www.vladars.net).

У Требињу и Фочи јавне расправе биће одржане 6. септембра, на Палама и Источној Илиџи седмог, у Новом Граду осмог, Приједору деветог, Добоју и Брчком тринаестог, Бијељини и Зворнику четрнаестог и Бањалуци 16. септембра.Оставите одговор