Нови АФЖ скандал: – Велепосланица дошла непокривена код Џафија

Члан Предсједништва Босне и Херцеговине из реда муслимана (а није Жељко Комшић) примио у наступну посјету амбасадорку Аустрије Улрике Хартман, која се фотографисала непокривена

понедељак, фебруар 4, 2019 / 19:45


Током разговора (и у српској варијанти саопштења оп. Фронтала) "констатирани" су пријатељски односи и изузетно добра билатерална сарадња Босне и Херцеговине и Републике Аустрије и на политичком и на економском плану.

Пропуштено је да се нагласи да по шеријатском законику, који је промовисао Алија Изетбеговић, оснивач странке која је поставила Шефика Џаферовића, жене нипошто не би смјеле тако да долазе у сусрет Џафију и другим редовним учитељима да муслимани немају везе са Србима. Нити га се Џафи, а поготово му шеф Бакир, одричу.

Има човјек трг у центру Сарајева, подно српске Саборне цркве, табле са српским злочинцима нешто ниже и спомеником мултиетничком човјеку нешто ближе.

Но, истакнуто је да Остерајх сише новац кроз банке

Истакнуто је да је да највише страних улагања у Босну и Херцеговину долази управо из Аустрије, те да је спољнотрговинска размјена на високом нивоу, уз суфицит који остварује наша земља. Саговорници су се сагласили да постоји простор за додатно унапређење сарадње.

Размијењена су мишљења о актуелној политичкој ситуацији у Босни и Херцеговини и региону, с посебним освртом на процес формирања власти након Општих избора у нашој земљи. У том контексту је истакнута сагласност да су владавина права и поштовање важећих закона једни од темељних европских принципа и стандарда.

Џаферовић је захвалио амбасадорки Хартман на подршци коју Република Аустрија континуисано пружа Босни и Херцеговини на њеном путу према Европској унији.1 КОМЕНТАР

  1. Може ли неко објашњење који фазон фура Фронтал?
    Ајд оно академке али какве везе има њена екселенција амбасадор Републике Аустрије Урлике Хартман са покривањем главе?
    Брчко је град гдје је СДА гамад заједно са СДС њиховом браћом гледала власт из жабље перспективе док су били Американци овдје и бринули за обичног човјека.
    Данас су ови из СДА браћа у власти СНСД.
    СДА се доиста само бави замотавањем али одкуд право бањолучким порталима да то спочитавају својој браћи?

Оставите одговор