МУП РС ријешио убиство на Мањачи: Разбио му стакло на колима, он га убио летвом

Након што му је оштећени чији су иницијали Р.В. 19. априла око 1.30 часова у мјесту Кола разбио вјетробранско стакло на аутомобилу, осумњичени је дрвеном летвом задао више удараца оштећеном по глави наијевши му повреде од којих је преминуо.

недеља, април 21, 2024 / 10:49

Окружно јавно тужилаштво Бањалука предложило је Окружном суду да одреди притвор Драженку Радуловићу /41/ из бањалучког насеља Кола због сумње да је убио суграђанина, речено је Срни у овом тужилаштву.

Тужилац је предложио одређивање мјере притвора због ванредних околности, јер је ријеч о кривичном дјелу за које се може изрећи казна затвора од 10 година или тежа, које је посебно тешко с обзиром на начин извршења и посљедице, те би пуштање на слободу осумњиченог резултирало пријетњом нарушавања јавног реда, односно узнемиравањем јавности, навели су из Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

О приједлогу за одређивање мјере притвора одлучиће судија за претходни поступак Окружног суда у Бањалуци.

Из Полицијске управе Бањалука јуче је саопштено да је тијело Р.В. пронађено у петак, 19. априла у 6.35 часова у близини основне школе у бањалучком насељу Кола.

Обдукцијом, која је извршена у Заводу за судску медицину Републике Српске, утврђено је да је смрт лица Р.В. наступила насилно, као посљедица више нанесених удараца тупим предметом у главу.

У саопштењу полиције наведено је и да су, према наредби судије Окружног суда у Бањалуци, 19. априла претресени стан и аутомобил које користи Д.Р. и том приликом пронађени предмети који се могу довести у везу са извршењем кривичног дјела.Оставите одговор