Мотаи и Радмановић о кризи након земљотреса

Амбасадор Јапана у БиХ Футао Мотаи данас је информисао предсједавајућег Предсједништва БиХ Небојшу Радмановића о активностима које је предузела Влада Јапана како би се ублажиле посљедице природне катастрофе у Јапану и обновила земља. Радмановић је исказао увјерење да ће вриједни јапански народ и мудро руководство Јапана учинити све да у том дијелу Јапана стање буде […]

четвртак, јун 2, 2011 / 09:03

Амбасадор Јапана у БиХ Футао Мотаи данас је информисао предсједавајућег Предсједништва БиХ Небојшу Радмановића о активностима које је предузела Влада Јапана како би се ублажиле посљедице природне катастрофе у Јапану и обновила земља.

Радмановић је исказао увјерење да ће вриједни јапански народ и мудро руководство Јапана учинити све да у том дијелу Јапана стање буде какво је било прије трагичног догађаја, саопштено је из Предсједништва БиХ.

Мотаи и Радмановић заједнички су констатовали да међусобна солидарност исказана у тешким тренуцима продубљује везе двије земље.

У име Владе Јапана, јапанског народа и своје лично име, Мотаи је захвалио Радмановићу, властима у БиХ и њеним народима за подршку и ријечима саосјећања које су упутили током трагичних догађаја у Јапану.

На састанку је разговарано и о унутрашњим приликама у БиХ, активностима у вези са конституисањем Савјета министара, као и о односима у региону.Оставите одговор