Mилићи: Данас протест због медијске хајке из Сарајева

Синдикална организација предузећа "Боксит" из Милића за данас је на платоу испред Дома рудара у Милићима најавила одржавање радничког протеста због хајке коју бошњачки медији воде против ове општине. Разлог окупљања, како је саопштио Синдикат, је "смишљена харанга" коју против општине Милићи, њеног руководства и свих грађана, а посебно против Компаније "Боксит" и њених кадрова […]

уторак, новембар 8, 2011 / 07:57

Синдикална организација предузећа "Боксит" из Милића за данас је на платоу испред Дома рудара у Милићима најавила одржавање радничког протеста због хајке коју бошњачки медији воде против ове општине.

Разлог окупљања, како је саопштио Синдикат, је "смишљена харанга" коју против општине Милићи, њеног руководства и свих грађана, а посебно против Компаније "Боксит" и њених кадрова на челу са генералним директором Рајком Дукићем, организовано воде сарајевско-бошњачки медији, међу којима предњаче Телевизија БиХ и Федерална телевизија.

"Милићи, као доминантно српска и успјешна средина, нису случајно, а нису ни први пут, изабрани за мету те оркестриране кампање која има политичку, вјерску и националну конотацију, с циљем да се све што смо деценијама градили и стварали прво омаловажи, прикаже у најцрњим бојама, а онда и уништи", наведено је у саопштењу.

Почетак радничког протеста заказан је за 15.00 часова.0 КОМЕНТАРА

 1. Av, av, av laje pas
  da oproba on svoj glas.
  Imamo mi bijesnih kerova i vukova i u našem dvorištu koji nam poklaše ovce, janjce,… dakle svu stoku. Kako krupnu tako i sitnu.
  Kurjak je kurjak krvožedan i krvoločan , bio iz tuđe ili naše šume, svakoga treba bez razlike u gvožđa .
  Naš ker , ako je pobijesnio, a jeste, ništa nije manje opasan od tuđega isto tako pobješnjeloga kera.

 2. ау јбт, дај администрацијо убаците онај смајлић што се крсти и десном и лијевом руком…шта све нећеш прочитати, па одкуд то дукићеви грађани Милића и боксита постадоше редовни пратиоци федералних медија? 😛
  Кладим се да 99% њих никад није ни одгледало ниједну емисију те врсте, а ни ФТВ уопште осим какве утакмице на истој.
  Што ли се онда дукић узјогунио..неко га изгледа баш поткачио тамо..;)

 3. Па узјогунио би се и ти да ти неко каже да си злоочинац и да си лично одговоран за етничко чишћење у тој општини, ипак позадина је друга и зна се шта је циљ свега тога, нико од њих неће да помене ко је одговоран за бројна убиства Бокситовог обезбјеђења за вријеме рата, које је Дукић морао ангажовати ради чувања возача, камиона и остале опреме дуж магистрале која је пролазила кроз муслиманску територију, јер су ови стално нападали из засједа, то је уреду за њих. Камо среће да има још оваквих људи, шта је све човјек направио од Милића, може се сасвим сигурно речи да је он за њих „Гадафи“, не знам само што га нико не стави у неку владу али познајући њега он то не би прихвато.

 4. хахахаха…’ајде молим те реци да се шалиш, не могу да повјерујем да ти оној јајари дукићу, дајеш тако високо мишљење. Ништарија и јајара кабадахијско-кафанског типа, лажов, биједни циник, колико је тих момака доле ни кривих ни дужних платило главом због његове себичности и кукавичлука, ма не могу ни да причам о каквој се битанги ради и никад ме није изненадило што се залијепио смјеста за бабу и додика, то је његов ментални оквир.

 5. pošto rijetko gledam tv, a BHT1 nikada nisam ni mogao da vidim ovu emisiju. No, koliko li je junaka pohapšeno, odvedeno u Hag i koliko li ih robuje, a prave se skupovi podrške samo Dukiću. Je li on jedini zaslužan za RS, koliko je zaslužan i da li samo on? On ima pare, ima moć, i radnici mora da izađu na skup, tako zaključujem.
  Odjednom se tu nađoše Košarac, Prodanović, a gdje su ti isti u PD na protestu kada su Prijedorčani tražili da se jedan borac osuđen za ratne zločine brani sa slobode pošto je čovjek nepokretan , u kolicima?
  Ali, pare govore. Košarcu je posao srbovanje, i zarađuje od toga posla kraljevski. Gdje li su bili on i Prodanović kada se Srpstvo branilo u rovovima? Tamo gdje i šef njihov, nažalost i naš!

Оставите одговор