Боксит Милићи: Отворена нова фафма кока носиља

Председник Републике Српске Милорад Додик, предсједница Владе Жељка Цвијановић и предсједник компаније „Боксит“ Рајко Дукић отворили су у Милићима фарму за узгој кока носиља, у оквиру компаније „Боксит“ А.Д. Милићи.

Рајко Дукић и Бирач: Бесплатно уз мираз

Предсједник компаније Боксит Рајко Дукић, у медијима најспомињанији као неко ко ће преузети уништену фабрику глинице у Зворнику, огласио се са својим виђењем ситуације.Рајко Дукић: Коме и за шта служи јавни телевизијски сервис БиХ?

У “Гласу Српске“, 17. маја 2012. године, под насловом: “БХРТ у минусу 21,7 милиона КМ“, објављени су подаци о пословању тог јавног телевизијског сервиса, не улазећи притом у суштину, односно потребу његовог постојања, начина функционисања и рада.


Рајко Дукић: Како управљати шумама?

Чланак објављен у Гласу Српске, “Газдинства у “Шумама РС“, поред негативног пословања, имају и огромна потраживања“, није ме оставио равнодушним, ни као грађанина, ни као привредника.Боксит поднио тужбу против БХРТ

Компанија „Боксит“ из Милића поднијела је, ради заштите пословног угледа и моралног интегритета Компаније и генералног директора Рајка Дукића, тужбу против БХРТ, њеног директора, уредника програма Амарилда Гурића и новинарке Свјетлане Вучетић.