Влада раскинула са Батагоном, Дукић се нуди за Бирач

Компанија Боксит, на чијој сировинској бази је прије 40 година изграђена Фабрика за прераду боксита "Бирач" у Зворнику, изразила је спремност да са пословним партнерима откупи дуговања у износу од 43 милиона КМ, које "Бирач" има према државним институцијама.


Боксит Милићи: Отворена нова фафма кока носиља

Председник Републике Српске Милорад Додик, предсједница Владе Жељка Цвијановић и предсједник компаније "Боксит" Рајко Дукић отворили су у Милићима фарму за узгој кока носиља, у оквиру компаније "Боксит" А.Д. Милићи.


Рајко Дукић и Бирач: Бесплатно уз мираз

Предсједник компаније Боксит Рајко Дукић, у медијима најспомињанији као неко ко ће преузети уништену фабрику глинице у Зворнику, огласио се са својим виђењем ситуације.Рајко Дукић: Коме и за шта служи јавни телевизијски сервис БиХ?

У "Гласу Српске", 17. маја 2012. године, под насловом: "БХРТ у минусу 21,7 милиона КМ", објављени су подаци о пословању тог јавног телевизијског сервиса, не улазећи притом у суштину, односно потребу његовог постојања, начина функционисања и рада.Рајко Дукић: Како управљати шумама?

Чланак објављен у Гласу Српске, "Газдинства у "Шумама РС", поред негативног пословања, имају и огромна потраживања", није ме оставио равнодушним, ни као грађанина, ни као привредника.