ПУТ 666 (ROUTE 666)

Нешто најглупље што сам видио. Икада. Жалим за сваким тренутком проведеним гледајући. Има само Лу Филипс Дајмонда, и његово Ла Бамба наслијеђе. Осим тога ништа. Прича и режија су толико недотупавне, да је тешко повјеровати како неко и то снима. Као, чувари су убили четири робијаша, и закопали их под цесту. Њихови духови зато убијају […]

уторак, новембар 8, 2011 / 07:50

Нешто најглупље што сам видио. Икада. Жалим за сваким тренутком проведеним гледајући. Има само Лу Филипс Дајмонда, и његово Ла Бамба наслијеђе. Осим тога ништа. Прича и режија су толико недотупавне, да је тешко повјеровати како неко и то снима.

Као, чувари су убили четири робијаша, и закопали их под цесту. Њихови духови зато убијају било кога ко се на тој џади нађе. Агенти ФБИ спроводе одбјеглог заштићеног свједока, и упадају у замку пута 666. Иначе затвореног.

Зову помоћ, а локални полицајци долазе да их побију, јер су или актери, или потомци актера покоља при изградњи поменуте саобраћајнице. Којој је додата једна шестица, како би постигла дуплу симболику. Ону из Откровења директно, а инфлаторисала очиту, са легендарним путним правцем у САД. Не Пут 66, који је спајао двије обале, него Савезни пут 666, који су због прича о "уклетости" и незаустављивих крађа путних праваца морали преименовати у Савезни пут 491. Још 5 америчких ентитета (Охајо, Мериленд, Флорида, С. Вирџинија, Пенсилванија) имају путеве са овим именом. Односно бројем.

Не знам тачно, шта више тјера на повраћање. Примитивна употреба камере, јадни специјални ефекти, или абортуски фекална прича. На оваквим дјелима, виде се основе филмотворства. Шавови међу кадровима тако невјешто ушивени, да им конци више личе на паучину.

Глуп у степену, да га треба погледати из чуђења.

 

(Редитељ: Вилијам Везли; Улоге: Лу Дајмонд, Лори Пети, Стивен Вилијамс)Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *