Тегелтија: Српска јесте и биће финансијски стабилна

Република Српска финансијски је стабилна и задржаће финансијску стабилност и у 2012. години, изјавио је министар финансија РС Зоран Тегелтија. "Плате и пензије у РС биће редовно исплаћиване и у наредној години", рекао је Тегелтија синоћ за Радио-телевизију РС. Говорећи о могућем удару новог таласа свјетске економске кризе на БиХ, Тегелтија је рекао да није […]

уторак, новембар 8, 2011 / 08:04

Република Српска финансијски је стабилна и задржаће финансијску стабилност и у 2012. години, изјавио је министар финансија РС Зоран Тегелтија.

"Плате и пензије у РС биће редовно исплаћиване и у наредној години", рекао је Тегелтија синоћ за Радио-телевизију РС.

Говорећи о могућем удару новог таласа свјетске економске кризе на БиХ, Тегелтија је рекао да није сугуран у којој ће мјери свјетска економска криза утицати на РС.

"Покушавамо да РС задржи позитивну стопу БДП-а и да припремимо наше јавне финансије да се не морају да задуживати за буџетска средства, те подстичемо привреду да би могла бити извозно оријентисана", истакао је Тегелтија.0 КОМЕНТАРА

  1. Претпостављам да је извор ове вијести Пресинг. Наиме, синоћ је господин Тегелтија гостовао у Пресингу код ботоксиране Биљане (занемарићемо криве силиконске усне), пошто су га прописно понизили саговорници, колеге економисти, Бокићка, по партијској дужности остави му за крај ово питање око финансијске стабилности, међутим, постоје невербалне гесте које откривају лаж, тако наш министар прво погледа у под, затим погледа у лијево, па у десно, узврти се на столици и изјави стидљиво да ће бити очувана финансијска стабилност.

    Милион посто сигуран сам да електропривреда иде на добош у наредне три године!

  2. @budha
    Da ali, niste mnogo pogriješili (Bokić-Knežević); Kneževićka korača sigurnim putevima Bokićke.Nije se teško prisjetiti i da je Bokićka isplivala iz prašine „Ispod tepiha“ vodeći sličnu „emisiju“; očigledno je i da Kneževićka pokušava isto.
    Za objektivno novinarisanje ovdje se ostaje bez posla, a za novinarsko „flautanje“ postaje se savjetnik predsjednika. Valjda zato „kolegice“ umjesto da produbljuju zanatsko znanje botoksiraju usne: zbog uspješnijeg „flautanja“. Zna se dobro kome!

Оставите одговор