Михајлица замјера Додику блискост са Милановићем, који слави окупацију Купреса

-Док се Додик хвали савезништвом са Хрватском и Милановићем, хрватски предсједник се са носталгијом сјећа савезништва са тзв. Армијом БиХ и њихових заједничких војних акција. Са носталгијом се Милановић сјећа да су заједно 1995. године били надомак Бањалуке, а сада се у овом граду, по налогу СНСД власти, зауставља саобраћај када након прославе злочиначке операције "Маестрал" иде у приватну посјету на Додиково бакиначко имање.

петак, новембар 4, 2022 / 09:18

Док смо за Милановића као народ шака јада, он је овдје добродошао гост, а све "захваљујући" поданичкој политици режима према хрватским интересима – рекао је члан Предсједништва ПДП-а Миланко Михајилица, реагујући на данашњу изјаву предсједника Хрватске Зорана Милановића.

Михајилица се осврнуо и на дио Милановићеве изјаве да је БиХ "дејтонски међународни уговор о подјели утицаја".

  • Парадоксално, због дјеловања овог режима на челу са агентима њихових интереса, Република Српска је постала зона хрватског утицаја. Хрватски званичници нас могу карактерисати "шаком јада", забрањивати да предсједник Србије посјети највеће српско стратиште Јасеновац, Хрватска може градити одлагалиште нуклеарног и радиоактивног отпада на Трговској гори и тако угрожавати наше животе, а да се на све то овдашњи режим сагиње главу и још велича наводно савезништво са њима – поручује Михајилица.


Оставите одговор