Михајилица: Грађани Српске плаћају туристичке и шопинг туре пријатељима и породицама владајућих

"Авион Владе Републике Српске, који је у протеклој години у сврху приватних путовања прокрстарио од Прага, преко Беча, до Солуна, Рима, Лугана, данас је одлетио до Брача. Будући да није најављена никаква званична посјета том хрватском острву, очигледно је да је неко од званичника одлучио да пружи своју подршку туризму Хрватске и одлети на отварање љетње сезоне", рекао је члан Предсједништва ПДП-а Миланко Михајилица.

недеља, јун 6, 2021 / 19:28

Михајилица каже да је јавна тајна да властодршци авион који плаћају грађани Републике Српске користе за шопинг туре са пријатељима или породична путовања:

"У стању су да нас задуже преко 600 милиона КМ, што ће исплаћивати и будуће генерасције, онда од тога дијеле мизерне једнократне помоћи борцима и пензионерима, па чак и тада правећи подјелу на оне који заслужују и оне који не заслужују помоћ. Пензионерима се додијели 50 КМ новца свих нас, па онда потроше десетине хиљада КМ, опет нашег новца, на свој комфор и приватна путовања", каже Михајилица.

Он он додаје да нема никакво разумијевање за поступке власти у Републици Српској:

"Чини се да је било исцрпљујуће да донесу одлуку да се сруши црква, светиња, јавно осрамоти институција Цркве, српски народ и Република Српска пред очима цијелог свијета. Мене је данас срамота ове власти, осјећам се тужно, али је очигледно некоме од њих под хитно, исти дан, требао ‘заслужени’ одмор на хрватском приморју", закључује Михајилица.Оставите одговор