Љубиша Крунић: Мазалици и СНСД је боље да не помињу Устав

– Продали су грб и химну, Устав крше и сјете га се само кад им треба, салу Народне скупштине Републике Српске претворили су у позорницу за представе њиховог шефа. Данас авантуризам свог шефа, којим покушава да спаси само себе, по обичају крију иза интереса Републике, иако им је интерес Републике задњи на уму, каже Љубиша Крунић, посланик ПДП у Народној скупштини Републике Српске.

среда, октобар 13, 2021 / 12:50

– Вођен месијанским комплексом, Милорад Додик је поистовијетио је себе са Републиком Српском, па ако је он под санкцијама, мора бити и Република и наш народ. Ако је он у свом имагинарном рату са свима, пустио би и да Српска буде у правом. И то још посланици његове странке, попут г. Мазалице оправдавају, кријући га иза Устава и вријеђајући кога стигну у одбрани те сулуде политике. За разлику од Бранислава Бореновића, који је са 18 година отишао у рат у униформи Војске Републике Српскре, а којег Мазалица спомиње, његов шеф није бранио и борио се за Републику Српску, не зна њену вриједност и шта значи ризиковати и свој живот за виши циљ, него се богатио ратним профитерством и шверцом, каже посланик ПДП.

Крунић каже да Мазалица и људи из СНСД-а, да имају бар мало образа, не би помињали поштовање Устава, јер су све чега су се дотакли разорили.

Њему је у интересу само чување личног и богатства њему блиских људи и спреман је на све да одбрани оно што су стекли на грбачи нашег народа и Републике, понајвише криминалом и корупцијом. Колега Мазалице, нека ваш шеф води своје ратове сам, a ми смо за разлику од њега, у рату одбранили оно најсветије, а чиме би он данас да се коцка, поручио је Крунић.Оставите одговор