Љетњи вал из Монтенегра: Хакери напали Восток

На портал "Восток", који доноси "вијести из руског угла", а са сједиштем у Бањој Луци, извршен је хакерски напад уз поруку "русофили затуцани" и "Ово нека вам буде за наук. Да`е вјечна Црна Гора ."

петак, 23 августа, 2019 / 11:42

Штета, односно ниво напада је миноран, а брзом интервенцијом техничке службе, непримерени садржај је уклоњен, те је портал наставио да функционише у нормалном режиму.

У случајевима када је од хакера нападнут неки портал који финансирају Американци или друге чланице НАТО, то се диже на ниво националне катастрофе и оглашавају се дипломатски представници тих земаља са ратним распоредом у ефбиховском Сарајеву.

Дигитални графити мржње

Ни дан данас нико није представио доказе о "руском мјешању у изборе у САД", које је лансирао као правдање губитнички клан Демократа које су кандидовале Хилари Клинтон, рачунајући да ће бити женски естрадни Обама. До те мјере је та лаж форсирана у домаћим медијима, као да смо једна од звјездица на америчкој застави, да је то постало готово као чињеница.

Но, ако неко отворено напада једно гласило говором мржње, то је сасвим у реду и то није вијест за невладинићке душебрижнике, финансиране са Запада.

Русофобија досеже примитивачки ниво који нагиње ка позивању на насиље, те готово расистичким оправдањима за исту, тако да Фронтал.СРБ и овом објавом, али и на све друге могуће начине, пружа подршку колегама са Востока.