ККИ Врбас другопласирани тим НЛБ лиге за кошаркаше у колицима

Кошаркашки клуб инвалида "Врбас" из Бање Луке освојио је друго мјесто у финалу НЛБ лиге кошарке у колицима која је играна протеклог викенда у Љубљани. Предсједник ККИ "Врбас" Маринко Умићевић рекао је Срни да је заузимање другог мјеста велики клупски успјех, као и успјех инвалидног спорта у Српској и БиХ. Он је навео да су […]

понедељак, април 15, 2013 / 13:42

Кошаркашки клуб инвалида "Врбас" из Бање Луке освојио је друго мјесто у финалу НЛБ лиге кошарке у колицима која је играна протеклог викенда у Љубљани.

Предсједник ККИ "Врбас" Маринко Умићевић рекао је Срни да је заузимање другог мјеста велики клупски успјех, као и успјех инвалидног спорта у Српској и БиХ.

Он је навео да су финалну утакмицу играли против Клуба кошарке у колицима "3К" из Сарајева која је заслужено побиједила.

"Пораз смо доживјели, јер једноставно то није био наш дан, нисмо били психички спремни, а и нажалост због недостатка новчаних средстава путовало се на дан утакмице што је такође утицало на квалитет игре и успјех играча", рекао је Умићевић.

Умићевић је истакао да се екипа "Врбаса" окреће новим обавезама, те да 27. и 28. априла организује традиционални турнир поводом дана града Бањалука на којем ће учествовати екипе из Чешке, Словеније, Хрватске и Српске и БиХ.

Он је најавио да ће ККИ "Врбас" од 10. до 12. маја учествовати и на великом међународном турниру "Погачников меморијал" у Љубљани.Оставите одговор