Караџић сазвао Одбор за хитна питања

Дан после скандалазног завршетка 63. финала националног Купа у фудбалу биће у најмању руку веома занимљив. Све оно што се дешавало синоћ на стадиону Црвене звезда и данас ће бити спортска тема број 1. Наиме, предсједник Фудбалског савеза Србије Томислав Караџић, на чији рачун у последње вријеме стижу многобројне оптужбе, сазвао је Одбор за хитна […]

четвртак, мај 12, 2011 / 13:32

Дан после скандалазног завршетка 63. финала националног Купа у фудбалу биће у најмању руку веома занимљив. Све оно што се дешавало синоћ на стадиону Црвене звезда и данас ће бити спортска тема број 1.

Наиме, предсједник Фудбалског савеза Србије Томислав Караџић, на чији рачун у последње вријеме стижу многобројне оптужбе, сазвао је Одбор за хитна питања за 13 часова.

Иако је првобитно најавио да ће одржати конференцију за медије, јавност ће о детаљима састанка ипак бити упозната путем званичног саопштења.

Истовремено, предсједник Војводине Ратко Буторовић заказао је Управни одбор клуба, који ће почети тачно у подне.

„Ништа се није променило у односу на синоћ. И даље се осећамо веома лоше”, кратко је рекао Буторовић.

Финале Купа Србије између Војводине и Партизана завршено је у 82. минуту, при резултату 2:1 за црно-беле.

Новосађани су, незадовољни суђењем главног арбитра Слободана Веселиновића, напустили терен, па је Партизан 12. пут у историји освојио трофеј.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор