14:14 Пале, Мркоњић, Бања Лука: МУП РС подносио пријаве о кривичном дјелу "непоступање по здравственим прописима за вријеме епидемије"14:06 Бијељина добила новог прволигаша, Мићо части са 5.000 КМ13:41 Паралелна стварност и у ваше име: Џаферовић пише предсједнику Азербејџана и криви Јермене13:13 Јавио се спонзор: Ердоган каже да је вријеме за окончање јерменске окупације13:07 Њујорк Тајмс напада Трампа да није платио порез 10 година, он каже да су фејкњузери13:03 Министарство одбране Азербејџана пријети Јерменији "одговарајућом акцијом одмазде"12:53 Непрактичност азбукоубиства: Б или В?12:43 Дарко Ристов Ђого: Још двије цртице о Српству, небесима, етносу, етосу и Црној Гори12:35 Гради се нови мост у Рачи: Михајловићка и Поповић једини поменули Српску12:19 Коначно неко: Милош Ковић поднио пријаву против Николе Самарџића због одобравања геноцида над Србима

Караџић: Ћераћемо се још са Антићем

Први човјек Фудбалског савеза Србије Томислав Караџић најавио је да би спор са Радомиром Антићем могао из Швајцарске ускоро да се пресели пред суд у Србији.

Антић добио спор, ФСС најављује жалбу

Фудбалски савез Србије саопштио је данас да још није добио првостепену одлуку суда за спортску арбитражу у Лозани о случају бившег селектора Радомира Антића, али је најавио жалбу ако она буде негативна.


Звезда тражи ванредне изборе у ФСС

Фудбалски клуб Црвена звезда саопштио је данас да ће у понедељак Извршном одбору Фудбалског савеза Србије поднијети иницијативу за ванредне изборе у тој организацији.


Судија је крив!

Судијска комисија Фудбалског савеза Србије закључила је данас да је судија финалне утакмице Купа између Војводине и Партизана Слободан Веселиновић прекршио правила игре и да је његово суђење било испод очекивања.Караџић сазвао Одбор за хитна питања

Дан после скандалазног завршетка 63. финала националног Купа у фудбалу биће у најмању руку веома занимљив. Све оно што се дешавало синоћ на стадиону Црвене звезда и данас ће бити спортска тема број 1.