Кад кафанску тучу на паркингу неко беспотребно плати главом

Тридесетогодишњак чији су иницијали А.П. из Бијељине преминуо је од посљедица повреда које је задобио у тучи у Дворовима, док је тридесеттрогодишњак чији су иницијали Б.К. повријеђен, речено је Срни у бијељинској полицији.

субота, септембар 15, 2018 / 20:52

Тридесетогодишњи А.П. је као животно угрожен транспортован за Београд, али је преминуо у колима хитне помоћи код Сремске Митровице.

Из полиције наводе да се туча догодила петнаестак минута послије поноћи на паркингу хотела "Свети Стефан" и да је у њој учествовало више лица.

Тридесеттрогодишњак чији су иницијали Б.К. који је ноћас повријеђен у тучи у Дворовима код Бијељине, у стабилном је здравственом стању и тренутно је на хируршком одјељењу бијељинске болнице на опсервацији, потврдио је Срни доктор Ђоко Новаковић.1 КОМЕНТАР

 1. Насловџија Фронтала као и обично измислио наслов.
  Оно што је страшно у стварној причи да мајмуни са 30 и 33 године договарају масовну тучу због графита у селендри купусарској.
  Мени није позната нити једна фирма да се бави прањем графита.
  Имам једну машину за коју само треба купити један додатак и могла би прати графите.
  Међутим када сам видио да локална власти стоји директно иза хулигана и да спонзорише цртање огромног графита у којем је приказана туча на трибини одустао сам од идеје.
  Полиција је правила неки перформанс, кобајаги опрали два графита а Влада са друге стране држи на сиси и доји грантовима хулигане.
  Чувајте дјецу и бјежите из гета на вријеме.

Оставите одговор