Јандрић: У трећем блоку седам странака!

Предсједник Извршног одбора НДП-а Крсто Јандрић рекао је да је седам опозиционих странака постигло договор о заједничком наступу на наредним општим изборима, али без СДС. "Нисмо постигли договор са СДС-ом, али смо направили трећи блок који ће се договарати са том странком о предстојећим изборима", рекао је Јандрић, након сједнице Регионалног одбора НДП-а у Добоју. […]

субота, 7 децембра, 2013 / 19:23

Предсједник Извршног одбора НДП-а Крсто Јандрић рекао је да је седам опозиционих странака постигло договор о заједничком наступу на наредним општим изборима, али без СДС.

"Нисмо постигли договор са СДС-ом, али смо направили трећи блок који ће се договарати са том странком о предстојећим изборима", рекао је Јандрић, након сједнице Регионалног одбора НДП-а у Добоју.

Он није хтио новинарима саопштити имена странака које ће чинити трећи блок.

Члан Предсједништва ПДП Александар Голијанин раније је рекао да ова странка преговара са Народним демократским покретом о формирању коалиције за предстојеће изборе, која ће се, највјероватније, звати нова Српска.

“Тој коалицији би требало да се придруже и СРС Републике Српске, Српска напредна странка из Зворника и Нова социјалистичка партија и заједно би представљали трећи блок”, рекао је Голијанин новинарима након данашње сједнице Предсједништва ПДП у Бањој Луци.

Голијанин, који је и посланик у Народној скупштини Републике Српске, навео је да нови блок ПДП и НДП припрема заједничке листе за Парламентарну скупштину БиХ, док ће за парламент Српске изаћи одвојено.0 КОМЕНТАРА

  1. koalicija NOVA SRPSKA, a likovi stari. zlo se pobjedjuje dobrim, nepravda pravdom, bezakonje zakonitoscu, lopovluk postenjem ….. A sta nam nudi NOVA SRPSKA ???
    Nudi nam Krsmanovica, Mitrovica, Mihajlicu i slicne. Sve gore od goreg, jadnije od jadnijeg, sitne prevarante umjesto velikih razbojnika. Da li je to evolucija i prosperitet? Da li je to NOVA SRPSKA ? Kako ce prevaranti i sitni lopovcici srpati u zatvor velike razbojnike ? NIKAKOOOOOO.
    NEMA NADE ! Ognjen Tadic je u rijetkim trenucima iskrenosti vec rekao LAKU NOC SRPSKA

Оставите одговор