Израелски шеф дипломатије се одмара у Бањој Луци

Министар иностраних послова Израела Авигдор Либерман већ пет дана проводи свој кратки годишњи одмор у Републици Српској, сазнаје Срна. Либерман је са групом израелских бизнисмена, његових пријатеља, у Бању Луку стигао још у уторак 10. маја, а добродошлицу му је пожелио предсједник Српске Милорад Додик, који је за Либермана и његове пријатеље приредио вечеру у […]

субота, мај 14, 2011 / 18:24

Министар иностраних послова Израела Авигдор Либерман већ пет дана проводи свој кратки годишњи одмор у Републици Српској, сазнаје Срна.

Либерман је са групом израелских бизнисмена, његових пријатеља, у Бању Луку стигао још у уторак 10. маја, а добродошлицу му је пожелио предсједник Српске Милорад Додик, који је за Либермана и његове пријатеље приредио вечеру у једном бањолучком ресторану.

Током вечере и предсједник Додик и министар Либерман још су једном подсјетили на нераскидиве пријатељске везе српског и јеврејског народа и одличне односе Српске и Израела.

Министар иностраних послова Израела дане у Бањој Луци и околини углавном проводи обилазећи природне љепоте Српске, играјући тенис, али и у обиласку бањалучких ресторана.

Либерман је први пут у Српској боравио у децембру прошле године када се званично састао са предсједником Додиком.

Импресије које је тада понио из Републике Српске, као и пријатељство са предсједником Додиком, како сазнајемо, опредјелили су га да одмор проведе управо у Српској, коју, како је и сам рекао, изузетно цијени.

Један од домаћина израелском министру иностраних послова у Бањој Луци је шеф представништва Српске у Израелу Арие Ливне.

 0 КОМЕНТАРА

  1. Овај Ливне нема шта није савјетник предсједника, шеф представништва, предсједник којекаквих одбора и којекаквих удружења, отимач градског(народног) земљишта… Активан чичица за своје године.

  2. :D:D:D
    Шрафцигер је сад у фази гледања у плафон, тј. „испражњен“ је након „Гран мала“ који га је недавно погодио! Брзо ће он, само да мало одкуња…B-)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *