Изборна тишина од сутра у Мркоњић Граду

Централна изборна комисија /ЦИК/ БиХ подсјетила је данас јавност ће пријевремени избори за начелника општине Мркоњић Град бити одржани у недјељу, 8. маја, те да изборна тишина почиње сутра у 7.00 часова и траје до затварања бирачких мјеста, односно до 19.00 часова у недјељу. "Изборна тишина према закону важи за све електронске медије који сигналом […]

петак, мај 6, 2011 / 23:28

Централна изборна комисија /ЦИК/ БиХ подсјетила је данас јавност ће пријевремени избори за начелника општине Мркоњић Град бити одржани у недјељу, 8. маја, те да изборна тишина почиње сутра у 7.00 часова и траје до затварања бирачких мјеста, односно до 19.00 часова у недјељу.

"Изборна тишина према закону важи за све електронске медије који сигналом покривају подручје општине Мркоњић Град. Изборна тишина важи и за принтане медије који се у том периоду дистрибуишу на подручју општине", појаснила је Срни портпарол ЦИК-а Максида Пирић.

На гласачком листићу наћи ће се имена два кандидата за начелника Дивне Аничић /СНСД-Милорад Додик/ и Љубинка Томића /СДС/.

За потребе избора формирано је 37 бирачких мјеста и три мобилна тима, а право гласа има укупно 17 965 бирача.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор