ЖИВОТ ОВЕ ЦУРЕ (THIS GIRL’S LIFE)

На опште разочарење љубитеља експлицитног, нема ни једна сцена која би испратила тему на достојан начин. Сексуалитет лаје, али не уједа. Персонализован у Мун. Порно звијезду која је некада свјесна камере и говори у њу, а некад не. Као жртва воајерства у играном филму. Након четири године у послу, она размишља о промјени. Играни полудокументарац […]

субота, мај 7, 2011 / 05:55

На опште разочарење љубитеља експлицитног, нема ни једна сцена која би испратила тему на достојан начин. Сексуалитет лаје, али не уједа.

Персонализован у Мун. Порно звијезду која је некада свјесна камере и говори у њу, а некад не. Као жртва воајерства у играном филму. Након четири године у послу, она размишља о промјени.

Играни полудокументарац о порно индустрији. Титулу заслужује, јер је рађен на трагу псеудоаутентичног, какав је далеко скупље урађен у Јо пута (Курва). Овдје је, додуше, продуцент Боро Вукадиновић.

Камера се прилагођава невјештој глуми. Што указује на истинску оригиналност овог филма, а она је да се користе прави порно глумци, али не у сценама за какве су иначе предвиђени. Изанђале фразе (промискуитетне жене су курве, а мушкарци… бла, бла) би усљед хињене документарности, требало посматрати као предност. У сред тог недореченог приповједања је изванредна глума Џејмса Вудса. Отац порно диве подлегао Паркинсоновој болести, у старту охлади све ерекцијске пориве.

Кључна мисао: Не морамо чекати други живот, да би видјели постоји ли реинкарнација. Можемо то обавити и у овом.

(Редитељ: Еш – то је пуно потписано име редитеља; Улоге: Џејмс Вудс, Џулијет Маркис, Кип Пердју)Оставите одговор