Докле истицање ПЦ амлбема на патриотским скуповима у Српкој?

Фронтал.РС, поред слабог одзива, мора примјетити да су на скупу подршке братском руском народу и Руској Федерацји, кориштени и симболи подршке окупационом намјесништву Републике Српске.

недеља, март 13, 2022 / 12:18

Изгледа да је ОХР толико успио у преумљењу српског народа, да неки код нас наметнути ПЦ-амблем који је замјенио двоглавог орла као грб Републике Српске, почињу доживљавати као дио свог идентитета.

Та глупост и срамота, која је резултат попуштања насиљу неуставног тзв. Уставног суда БиХ и тзв. Суда БиХ, треба у најскорије вријеме бити стављена ван употребе!

Нема никакве разлике у нелегалности одлука тзв. Уставног суда БиХ и одлуке високог представника Карлоса Вестендорпа да наметне амандмане на Устав Републике Српске. Заправо има – МНОГО ЈЕ ГОРЕ И НАСИЛНИЈЕ И НЕЛЕГАЛНИЈЕ то што је урадио Вестендорп, него то што ради тзв. Уставни суд БиХ, који је посљедица такође насиља ОХР.

Ускоро заиста треба свакога ко користи ово ругло, спријечити да се декларише као српски патриота.

Уколико и Русија има двоглавог орла преузетог од Византијског царства, што је још једна спона која нас веже, онда српски борци за права Руса, треба прво да се изборе за права сопственог народа.Оставите одговор