Булатовићева: Прозападно завади па владај

Београдски публициста Љиљана Булатовић, један од најближих пријатеља генерала Ратка Младића, тврди да су прозападни медији након хапшења бившег команданта Војске Републике Српске покренилу кампању да се Младић и бивши предсједник Српске Радован Караџић окрену један против другог. Она је за "Прес" навела да би се на тај начин сатанизовали и један и други, те […]

уторак, јун 7, 2011 / 10:33

Београдски публициста Љиљана Булатовић, један од најближих пријатеља генерала Ратка Младића, тврди да су прозападни медији након хапшења бившег команданта Војске Републике Српске покренилу кампању да се Младић и бивши предсједник Српске Радован Караџић окрену један против другог.

Она је за "Прес" навела да би се на тај начин сатанизовали и један и други, те изразила увјерење да њих двојица и не размишљају о томе да се међусобно оптужују.

"Као што је познато, њих двојица су најзаслужнији за стварање Српске, а сматрам да су одбранили и сачували личну част и достојанство. Ако је било сукоба између појединих структура у војним и цивилним властима, то није ништа што се не дешава свуда гдје владају ратне околности", навела је Булатовићева.

Она је увјерена да се генерал Младић неће служити манипулацијама и лажима, али сматра да је основно питање да ли ће му здравље дозволити да уопште учествује у процесу.Оставите одговор