Бранислав Бореновић са новосвршеним академцима ПДП

"У Партији демократског прогреса вјерујемо младим људима, изнад свега цијенимо њихово знање и рад и након избора ћемо наставити са свеобухватном обновом како ПДП-а, тако и Републике Српске. Ја вас молим да поштујете сваког човјека – и оног који је у другој политичкој опицији и борите се за свачије право на став и изражавање иустог. Наш квалитет треба да буде то да хоћемо да чујемо и другачије мишљење, да би у свакој прилици имали најбоља могућа рјешења", поручио је Бранислав Бореновић, предсједник ПДП-а полазницима треће генерације Политичке академије ПДП-а који су на завршном модулу данас у Бањалуци стелки дипломе о завршеној једногодишпњој обуци.

недеља, септембар 2, 2018 / 17:51
Бореновић је изразио захвалност Милку Грмуши, директору Политичког форума ПДП-а и његовим сарадницима за енергију коју улажу да би млади ПДП-а, али и других странака и организација, који су полазници академије, стекли најбоља знања из области политичке "Ваша енергија, ваше знање и воља су ме чврсто увјерили да сте спремни да обновимо Српску. Идеје, визије и позитивна енергија коју ширите показују да ваш активизам почива на високим моралним принципима", истакао је потпредсједник ПДП-а Игор Црнадак.
За најуспјешнијег полазника Политичке академије ПДП-а проглашен је Зоран Савановић, предсједник Савјета младих ПДП-а Бањалука који је нагласио да су осим вјештина које је стекао током учешћа на Академији, најзначајнија познанства и пријатељства која је изградио са другим полазницима – групом младих људи који Републику Српску у будућности виде као земљу једнаких права за све и у којој млади људи имају добре перспективе.


Оставите одговор