Бранислав Бореновић са новосвршеним академцима ПДП

„У Партији демократског прогреса вјерујемо младим људима, изнад свега цијенимо њихово знање и рад и након избора ћемо наставити са свеобухватном обновом како ПДП-а, тако и Републике Српске. Ја вас молим да поштујете сваког човјека – и оног који је у другој политичкој опицији и борите се за свачије право на став и изражавање иустог. Наш квалитет треба да буде то да хоћемо да чујемо и другачије мишљење, да би у свакој прилици имали најбоља могућа рјешења“, поручио је Бранислав Бореновић, предсједник ПДП-а полазницима треће генерације Политичке академије ПДП-а који су на завршном модулу данас у Бањалуци стелки дипломе о завршеној једногодишпњој обуци.


Политички форум ПДП направио сусрет са новом генерацијом

Нова генерација су сви који желе и имају визију боље, успјешније и просперитетније Српске, сви који знају своја и права других, поштују их и боре се за њих, сви који су слободоумни, цијене знање и рад више од партијске књижице и гледају у будућност – истакнуто је на скупу „Договор са новом генерацијом“ који је данас у Бањалуци организовао Политички форум ПДП-а.

Новогодишња порука паметнима

Oва година, као и све наредне године, биће све теже и теже за живот онима који не буду много радили и учили. И више нема потребе да понављам ову сад већ и флоскулу.


Бања Лука без рупа

Појавила се идеја Боље Српске. Па су људи дискутовали о њеном садржају, и још то чине. Милош Грујић је дао конкретан приједлог и људи су почели да активно раде на томе. Дакле, први конкретан пројекат у оквиру идеје Боље Српске јесте Бања Лука без рупа


Љубимо ланце, ипак

Само 28% грађана Србије подржава тржишну привреду као начин функционисања економије и материјални образац организације људских односа у друштву.
Безусловна слобода

Мој пријатељ и човјек који је заслужан што сам се отиснуо у воде интернет писања Дани(ј)ел Симић недавно је објавио своју нову књигу, Условна слобода.