Бореновић: Циљ нам је да 2012. будемо на челу Бање Луке

Предсједник Градског обора Партије демократског прогреса (ПДП) Бања Лука Бранислав Бореновић рекао је да ова странка констатно на изборима биљежи раст освојених гласова у Бањој Луци, те да је потврдила да је друга политичка опција у овом граду. "Иако резултат ПДП-а на посљедњим изборима у Бањој Луци износи 20 одсто резултата ове странке на ниоу […]

недеља, новембар 7, 2010 / 11:33

Предсједник Градског обора Партије демократског прогреса (ПДП) Бања Лука Бранислав Бореновић рекао је да ова странка констатно на изборима биљежи раст освојених гласова у Бањој Луци, те да је потврдила да је друга политичка опција у овом граду.

"Иако резултат ПДП-а на посљедњим изборима у Бањој Луци износи 20 одсто резултата ове странке на ниоу РС, нисмо у потпуности задовољни, јер смо очекивали побједу. Наш кључни циљ јесте да 2012. године освојимо мјесто градоначелника Бање Луке и десет одборничких мандата", рекао је Бореновић на конференцији за новинаре у Бањој Луци.

Осврћући се на изборни резултат, Бореновић је нагласио да су у овој партији незадовољни резултатима у сеоским подручјима, јер су ту у просјеку освојили три до четири одсто, а било је, како каже, и низ неправилности.

Бореновић је поновио да не постоји никакво урушавање партије у Бањој Луци.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *