21:03 Пламен зажган - почеле 32. љетне олимпијске игре у Токију21:00 Србија избацила листу земаља из којих се може ући са потврдом о вакцинацији + 70.000 евра за злато у Токију20:10 Кремљ против ОХР: Инцидент јасно потврђује потребу укидања страног старатељства20:06 Нисмо се тако договорили: Талибани се буне што их Американци бомбардују19:47 Ово се зове чојство и јунаштво: Милан Благојевић због Инцковог наметања закона поднио оставку на судијску функцију15:47 Суверениста Џафи поздравља одлуку страног тутора, а у саопштењу уз "геноцид" уопште не помиње Сребреницу15:41 ПДП: "Инцкова одлука изазват ће додатне тензије и бити кориштена за политичке обрачуне"15:35 Шаровић: Штета што у СБ УН није прошла иницијатива Кине и Русије за укидање ОХР15:19 УС позива на заједничку реакцију свих странака из Српске против Инцка15:12 Ђокић: Инцко се требао бавити извјештајем независне комисије

Азбуком и јекавски: Бесплатан поздрав у Крешево

Да неко напише наопослом, ијекавским изговором и ћирилицом, из тржишне памети се може данас десити само онима који нису Срби. Срби ће избацити азбуку, да не увриједе купце. (?!)

недеља, 18 фебруара, 2018 / 02:12

Није дошло до пропасти предузећа, Зајечарско пиво је и даље једнако омиљено као што је и било, без обзира што им је етикета ћирилична. А Хајнекен власник.

Требало је да производ из Србије буде увезен преко ефбиховског Крешева, па да нешто осване онако како би западни Срби требали да пишу и читају.

Размишљати очигледно не умију.