07:46 Сад је провјерено: Митрополит Амфилохије се упокојио22:32 Дарко Ристов Ђого: У тренутку када ово пишем митрополит је на респиратору - направите Владу Црне Горе!19:03 Министарство просвјете: Не знамо разлог љутњи, настава на даљину успјешно функционише као и раније18:45 Српска ствар се у ЦГ развија да горе не може: Андрија Мандић уз Медојевића оптужује Кривокапића да је "гласач ДПС"18:42 Ако је и до кампање, превише је: БНТВ се преиграо и Шеранића назвао пудлицом18:00 Град Подгорица даје плац Удружењу грађана Црногорска православна црква17:57 Ана Брнабић вилу Јованке Броз додијелила себи на кориштење17:51 Нови извјештај Савбезу УН у четири поглавља: Резолуција СДС о "грађанској БиХ" највећа унутрашња пријетња Дејтонском мировном споразуму17:46 Рутински и на дистанци: ММФ се код Вишковића распитује за паре које не можемо вратити17:10 Чачак, Чачак, бањолучки рокенрол!

Азбуком и јекавски: Бесплатан поздрав у Крешево

Да неко напише наопослом, ијекавским изговором и ћирилицом, из тржишне памети се може данас десити само онима који нису Срби. Срби ће избацити азбуку, да не увриједе купце. (?!)

недеља, 18 фебруара, 2018 / 02:12

Није дошло до пропасти предузећа, Зајечарско пиво је и даље једнако омиљено као што је и било, без обзира што им је етикета ћирилична. А Хајнекен власник.

Требало је да производ из Србије буде увезен преко ефбиховског Крешева, па да нешто осване онако како би западни Срби требали да пишу и читају.

Размишљати очигледно не умију.Коментариши