21:03 Пламен зажган - почеле 32. љетне олимпијске игре у Токију21:00 Србија избацила листу земаља из којих се може ући са потврдом о вакцинацији + 70.000 евра за злато у Токију20:10 Кремљ против ОХР: Инцидент јасно потврђује потребу укидања страног старатељства20:06 Нисмо се тако договорили: Талибани се буне што их Американци бомбардују19:47 Ово се зове чојство и јунаштво: Милан Благојевић због Инцковог наметања закона поднио оставку на судијску функцију15:47 Суверениста Џафи поздравља одлуку страног тутора, а у саопштењу уз "геноцид" уопште не помиње Сребреницу15:41 ПДП: "Инцкова одлука изазват ће додатне тензије и бити кориштена за политичке обрачуне"15:35 Шаровић: Штета што у СБ УН није прошла иницијатива Кине и Русије за укидање ОХР15:19 УС позива на заједничку реакцију свих странака из Српске против Инцка15:12 Ђокић: Инцко се требао бавити извјештајем независне комисије

СзП са лудило уводом и четири питања за Кошарца

Искомплексирани пијунчић Сташа Кошарац, кад већ дежура викендом у режимским медијима и ваља се по блату, нека одговори и на сљедећа питања:

субота, 17 фебруара, 2018 / 20:48

1. Која је његова улога у куповини објеката за заједничке институције и колико новца је на томе, нелегално, зарадио?

2. Зашто сарађује са најпрљавијим дијелом бошњачке структуре и зашто је са Шахбазом Џихановићем цртао нови устав БиХ у којем нема Републике Српске?

3. Шта ће урадити кад проговорe актери приче у вези са издавањем лажних фискалних рачуна у афери која је на помолу?

4. Гдје је Кошарац сједио и гдје је био тај квази-морал док је његов страначки колега Небојша Радмановић био члан Предсједништва БиХ и генерале које он данас спомиње увео у ланац командовања Оружаних снага БиХ?

 

Кад надлежни органи поведу истрагу о овим питањима, из одговора ће бити јасно зашто малени финансијски патриота Кошарац пјени на представнике Савеза за промјене – зато што би у земљи у којој његова странка није на власти истог момента завршио иза решетака.

Бањалука, 17. фебруар 2018. године

Информативна служба

Савеза за промјене