Дервента: Удружење ратних заробљеника иступа из БОРС

Предсједник Удружења ратних заробљеника из Дервенте Драго Кнежевић најавио је иступање овог удружења из општинске Борачке организације због "маћехинског" односа руководства Борачке организације према логорашима. "Људи у општинској Борачкој организацији не брину ни о својим члановима, а како онда да брину о логорашима", рекао је Кнежевић Срни. Он је нагласио да борачко руководство занима једино […]

среда, јун 29, 2011 / 21:18

Предсједник Удружења ратних заробљеника из Дервенте Драго Кнежевић најавио је иступање овог удружења из општинске Борачке организације због "маћехинског" односа руководства Борачке организације према логорашима.

"Људи у општинској Борачкој организацији не брину ни о својим члановима, а како онда да брину о логорашима", рекао је Кнежевић Срни.

Он је нагласио да борачко руководство занима једино властити интерес, односно предсједника и његове сараднике занима једино како да потроше новац који добијају из буџета.

"Какво је стање у Борачкој организацији у Дервенти говори податак да су за само пола године промијењена три руковдства", истиче Кнежевић.

Према његовим ријечима, садашњи предсједник и његови сарадници не уживају повјерење бораца који траже смјену актуелног руководства, али оно то одбија.

"Због овакве ситуације у општинској Борачкој организацији борачка удружења у Дервенти дјелују самостално", додаје Кнежевић.

Најављено је оснивање нове борачке организације, а за сљедећу суботу најављено је оснивање организације ратних инвалида, иако једно такво удружење већ постоји. /крај/бт/вј



0 КОМЕНТАРА

  1. Ma, kakva boračka organizacija? Pero pinokio i gospodin ćurguz su sve. Sretan dan za njih je kada umre koji borac i invalid. Ćurguz ofarba brkove, okači krst od po kile zlata i govori sebi u njedra, a da niko ne razumije šta kaže. Jadni borci sa ovakvom državom!
    Nego, često se u kantakt emisije na tv i radiju iz Dervente javljao čovjek i predstavljao kao Mile Knežević. Volio bih da se svojim komentarima javi na ovom portalu pošto su mu komentari , po mom mišljenju, dobri i realni, nadasve patriotski.

  2. „Предсједник Удружења ратних заробљеника из Дервенте Драго Кнежевић најавио је иступање овог удружења из општинске Борачке организације због „маћехинског“ односа руководства Борачке организације према логорашима.“

    Ako je ko itekako ostavio maćeehinski odnos ili bolje reći trag lošeg ponašanja jeste sam Drago Knežević.Bilo bi mu najbolje da istupi iz svojeg matičnog presuzeća jer i tamo mu se red, rad i mir oteo kontroli, a kakvo jeste stanje najbolje govori kašnjenje u platama, česti otkazi, i mobing…
    Da ima srmote kao što nema ne bi i ličnu kartu bi trebao pocijepati da sam sebe više neprestavlja.

Оставите одговор