Саво Милошевић нови предсjедник Партизана?

Легенда ФК Партизан Саво Милошевић могао би почетком 2016. године да постане предсједник клуба из Хумске. Како преносе београдски медији, Милошевићу је понуђено мјесто првог човјека српског шампиона након што је Зоран Поповић поднио оставку. После шокантног пораза од Аугсбурга и елиминације из Лиге Европе, комплетна управа црно-белих је послушала скандирање са трибина и поднијела […]

уторак, децембар 15, 2015 / 12:28

Легенда ФК Партизан Саво Милошевић могао би почетком 2016. године да постане предсједник клуба из Хумске.

Како преносе београдски медији, Милошевићу је понуђено мјесто првог човјека српског шампиона након што је Зоран Поповић поднио оставку.

После шокантног пораза од Аугсбурга и елиминације из Лиге Европе, комплетна управа црно-белих је послушала скандирање са трибина и поднијела оставке. Зоран Поповић ће само формално остати на функцији предсједника до Скупштине клуба која би требало да буде заказана у наредних мјесец дана, а на којој би Милошевић требало да буде изабран за првог човјека клуба.

Милошевић је играо за Партизан од 1992. до 1995. године, на 119 утакмица постигао је 81 гол, а тренутно обавља функцију потпредсједника ФСС.

Партизан игра изузетно слабо у домаћем првенству, па је после 21 кола тек пети на табели са 33 бода, чак 26 мање од лидера Црвене звезде.



Оставите одговор