Са Јутјуба у црну хронику: Убијен Цазински Рамбо

Неџад Кличић убијен је јутрос из ватреног оружја у кафићу Голд у мјесту Острожац, у општини Цазин, потврдио је Срни дежурни оперативни МУП-а Унско-санског кантона. "У кафић `Голд` упало је више лица са фантомком на глави и оружјем са дугим цијевима из којих су Кличићу пуцали у главу. У току су увиђај и истражне радње […]

недеља, септембар 14, 2014 / 12:45

Неџад Кличић убијен је јутрос из ватреног оружја у кафићу Голд у мјесту Острожац, у општини Цазин, потврдио је Срни дежурни оперативни МУП-а Унско-санског кантона.

"У кафић `Голд` упало је више лица са фантомком на глави и оружјем са дугим цијевима из којих су Кличићу пуцали у главу. У току су увиђај и истражне радње тако да у овом тренутку нема више информација", рекао је дежурни оперативни.

Он је напоменуо да је ангажован већи број службеника МУП-а Унско-санског кантона, али и припадника федералног МУП-а како би се дошло до извршилаца овог убиства.

Неџад Кличић је јавности био познат по надимку Цазински Рамбо и по видео снимцима постављеним на интеренет на којима користи ватрено оружје.

Ријеч је о лицу од раније познатом полицији и привођеном због посједовања оружја, туча, ремећења јавног реда и мира и изазивања саобраћајних незгода.



Оставите одговор