Злато за Хефл-Риш у суперкомбинацији

Њемачка скијашица Марија Хефл-Риш освојила је златну медаљу у суперкомбинацији на ЗОИ у Сочију и тако је одбранила прво место из Ванкувера. Tо је њено треће злато на олимпијским играма, а друго за Њемачку у Сочију. Укупно вријеме Хефл-Ришове износило је 2:34.62 – Њемица је била пета у спусту, трећа у слалому, али је укупно […]

понедељак, фебруар 10, 2014 / 20:31

Њемачка скијашица Марија Хефл-Риш освојила је златну медаљу у суперкомбинацији на ЗОИ у Сочију и тако је одбранила прво место из Ванкувера.

Tо је њено треће злато на олимпијским играма, а друго за Њемачку у Сочију. Укупно вријеме Хефл-Ришове износило је 2:34.62 – Њемица је била пета у спусту, трећа у слалому, али је укупно била најбржа.

Сребрна медаља припала је Аустријанки Никол Хосп са 40 стотинки заостатка, а бронзано одличје отишло је у руке Џулији Манкузо из САД са 53 стотинке заостатка. То је Американка четврта олимпијска медаља, претходно је узела два сребра у Ванкуверу и злато у велеслалому у Торину.

Четврту позицију заузела је Тина Мазе из Словеније са 63 стотинке заостатка, а пета је била Швајцаркиња Доминик Гисин са секундом и по заостатка.



Оставите одговор