Реми у Дубаију, Србија – Русија 1:1

Фудбалске репрезентације Србије и Русије играле су 1:1 (1:1) у пријатељском мечу у Дубаију. Самедов је донио предност Русима у 30. минуту, изједначио је Филип Ђорђевић већ у следећем. У вјероватно последњем мечу Синише Михајловића на клупи Србије српски тим потпуно равноправно се носио са екипом која иде на Свјетско првенство. Јубиларни 50. меч за […]

петак, новембар 15, 2013 / 21:17

Фудбалске репрезентације Србије и Русије играле су 1:1 (1:1) у пријатељском мечу у Дубаију.

Самедов је донио предност Русима у 30. минуту, изједначио је Филип Ђорђевић већ у следећем.

У вјероватно последњем мечу Синише Михајловића на клупи Србије српски тим потпуно равноправно се носио са екипом која иде на Свјетско првенство.

Јубиларни 50. меч за Србију одиграо је голман Владимир Стојковић,који није имао много проблема са Русима, а код јединог гола оставила га је на цједилу одбрана.

За четири дана "Орлове" очекује дуел против селекције "Новинара" у Ужицу, чиме ће закључити 2013. годину.

Селектор Србије Синиша Михајловић задовољан је игром у пријатељском мечу против Русије у Дубаију.

"Био је доба меч, две одличне, компактне селекције на терену. Није утакмица личила на пријатељску. Мислим да смо ми у другом полувремену одиграли боље, створили више шанси. Када би фудбал био бокс, добили бисмо на поене",рекао је Михајловић.

Селектор се не слаже са ставом да екипа игра боље када нема резултатског притиска, већ сматра да је у процесу "одрастања".

"Играли смо одлично и против Хрвата у Београду, а то је била такмичарска утакмица. Види се на сваком мечу да има помака унапред. Све смо бољи, верујемо све више у свој квалитет и самим тим све смо ближи да постанемо озбиљна репрезентација", закључио је Михајловић.



Оставите одговор