Шпанија: Проширује се оптужница против Месија – утајивача пореза

Најбољи фудбалер свијета Лионел Меси нашао се у проблему када су га власти у Шпанији оптужиле за утају пореза, а сада се спремају да прошире оптужницу. Аргентински фудбалер се експресно огласио и рекао да он и његов отац, који је такође под истрагом, нису радили ништа лоше и да је у питању грешка. У првој […]

среда, јун 19, 2013 / 07:44

Најбољи фудбалер свијета Лионел Меси нашао се у проблему када су га власти у Шпанији оптужиле за утају пореза, а сада се спремају да прошире оптужницу.

Аргентински фудбалер се експресно огласио и рекао да он и његов отац, који је такође под истрагом, нису радили ништа лоше и да је у питању грешка.

У првој оптужници породица Меси је оптужена за утају у 2007, 2008, 2009. године, а према најавама из Шпаније под лупу би могле да се ставе и наредне три године, закључно са 2012. годином.

До тада, Лионел и Хорхе Меси имају прилику да уплате суму за коју су првасходно оптужени (4 милиона евра) и тако прекину цијели процес.

С друге стане, ‘АС’ пише да ће Хорхе, који је према одређеним наводима сам крив, вјероватно преузети све на себе и тако скинути притисак са свог сина.



Оставите одговор