Црвени крст: Недјеља солидарности до 4. новембра

Црвени крст Републике Српске организоваће од данас до 4. новембра прикупљање помоћи за старе социјално угрожене особе, поводом Недјеље солидарности чији је слоган "Будимо солидарни – помозимо старима”.Циљ ове акције је да се помогне старим социјално угроженим особама да лакше преброде предстојећу зиму. Из Црвеног крста Републике Српске саопштено је да је за новчане донације […]

понедељак, октобар 29, 2012 / 09:10

Црвени крст Републике Српске организоваће од данас до 4. новембра прикупљање помоћи за старе социјално угрожене особе, поводом Недјеље солидарности чији је слоган "Будимо солидарни – помозимо старима”.Циљ ове акције је да се помогне старим социјално угроженим особама да лакше преброде предстојећу зиму.

Из Црвеног крста Републике Српске саопштено је да је за новчане донације у КМ код Комерцијалне банке Бањалука отворен жиро-рачун: 571-050-00000342-85 са назнаком “Будимо солидарни – помозимо старима”.

Од 1. до 30. новембра позивом на број 1415 заинтересовани могу донирати једну КМ /цијена позива 1 КМ + ПДВ/.

У току Недјеље солидарности од 8.00 до 14.00 часова радним данима грађани могу донијети и одјећу, обућу, ћебад и намирнице у општинске организације Црвеног крста.

Из Црвеног крста Републике Српске позвали су медије да подрже ову акцију да би прикупили што више средстава и намирница за социјално угрожене старе суграђане.



Оставите одговор