Вучић понудио мјесто шефа дипломатије Милици Делевић

Вршилац дужности предсjедника Српске напредне странке Александар Вучић потврдио је данас да је Милици Делевић понудио да буде шеф диломатије, али да још није добио одговор. На примjедбе да СНС нема кадрове који могу да ефикасно управљају државом, Вучић је у интервјуу недељнику „Време” како преноси Танјуг рекао да та странка има барем 50 хиљада […]

четвртак, јул 12, 2012 / 14:55

Вршилац дужности предсjедника Српске напредне странке Александар Вучић потврдио је данас да је Милици Делевић понудио да буде шеф диломатије, али да још није добио одговор.

На примjедбе да СНС нема кадрове који могу да ефикасно управљају државом, Вучић је у интервјуу недељнику „Време” како преноси Танјуг рекао да та странка има барем 50 хиљада људи који су бољи од потпредсjедника ДС Душана Петровића или Драгана Шутановца.

„Сви наши људи су бољи од њих, али, ако ме питате да ли тражимо боље, да, тражимо. Ако ме питате завидим ли ДС-у на Милици Делевић, да, завидим – волио бих да је наша”, рекао је Вучић, и потврдио да је директорки владине Канцеларије за евроинтеграције нудио мјесто шефа дипломатије, али да још није добио одговор.



Оставите одговор