Кристијано Роналдо није хтио дати аутограм дјевојчици у дресу Барселоне

Најбољи играч Реала и репрезентације Португала Кристијано Роналдо одбио је да да аутограм једној десетогодишњој дјевојчици која је двије недјеље долазила на тренинг националног тима само због њега. Према писању португалског листа Рецорд, дјевојчица је превалила велики пут са оцем не би ли током двонедјељних припрема виђала омиљеног фудбалере из репрезентације. Отац дјевојчице, Роберт Филипе […]

субота, јун 2, 2012 / 21:00

Најбољи играч Реала и репрезентације Португала Кристијано Роналдо одбио је да да аутограм једној десетогодишњој дјевојчици која је двије недјеље долазила на тренинг националног тима само због њега.

Према писању португалског листа Рецорд, дјевојчица је превалила велики пут са оцем не би ли током двонедјељних припрема виђала омиљеног фудбалере из репрезентације.

Отац дјевојчице, Роберт Филипе испричао је да је затекао ћерку уплакану послије тренинга, а када ју је упитао о чему се ради, она је изустила да јој се Роналдо није потписао на папир.

„Нисам знао шта да јој кажем. Она често носи ову мајицу коју јој је мајка купила приликом посјете Барселони. Ни мени а ни њој није пало на памет да би једна мајица која има симболе и име града на њој, могла да му засмета. Да је са мајком посјетила Мадрид, имала би мајицу из шпанске престонице. Не могу да вјерујем како се понио тај фудбалер према њој. Нисам умио да десетогодишњој ћерки објасним зашто послије двије недјеље долажења на тренинге и чекања да га некако упозна, Роналдо није желио ни да је погледа. Мислим да послије овог догађаја Кристијано више неће играти битну улогу у њеном животу“, рекао је Филипе.



Оставите одговор