СДС: Подршка Вучуревићу

Општински одбор СДС у Требињу подржаће кандидата ПДП Славка Вучуревића за наченика општине на предстојећим локалним изборима, који ће се одржати почетком октобра. Ово је саопштено на данашњој заједничкој конференцији за новинаре предсједника требињског СДС и кандидата ПДП Славка Вучуревића. "СДС сматра да су у Требињу неопходне промјене и вјерује да ће заједнички кандидат опозиционих […]

недеља, мај 27, 2012 / 15:59

Општински одбор СДС у Требињу подржаће кандидата ПДП Славка Вучуревића за наченика општине на предстојећим локалним изборима, који ће се одржати почетком октобра.

Ово је саопштено на данашњој заједничкој конференцији за новинаре предсједника требињског СДС и кандидата ПДП Славка Вучуревића.

"СДС сматра да су у Требињу неопходне промјене и вјерује да ће заједнички кандидат опозиционих странака у октобру остварити побједу у том граду", казао је Нинковић.

Изражавајући задовољство што је добио подршку ОО СДС у Требињу, Вучуревић је рекао да га очекује велики посао у наредном периоду.

Наводећи да је Требиње привредно и економски уништено, он је рекао да је циљ заједнички да се у том граду стање мијења набоње.

"Надам се да ћемо заједничким снагама омогућити да становништво у Требињу живи боље и да ћемо на прави начин искористити све потенцијале којима располаже ова општина", рекао је Вучуревић, потврдивши да подршку има и од осталих опозиционих странака.

Нинковић и Вучуревић су изразили вјеровање да ће на предстојећим лојалним изборима бити заустављено назадовање општине, чему је допринијела власт СНСД, која је посљедњих година била на власти у Требињу.



0 КОМЕНТАРА

  1. Коректан потез СДС јер је колико знам јачи од ПДП од Требињу. Нисам сигуран да би ПДП овако поступио. Али се у Билећи показало паметним са СРС. У сваком случају честитам. Главно је срушити СНСД гдје год је то могуће!

  2. Жалосна је истина да ПДП испливава много изнад СДС-а, по питању алтернативе овим бордо упропаштавачима свега и свакога, СДС се мени, а мислим и многим другим, жешће огадио с овим платформаштвом, продали су се зарад ухљебљења пар људи, стога ову подршку кандидату ПДП-а не видим као коректан, већ као једини логичан потез локалног СДС-а, јер једино овако могу нешто направити, СДС самостално…….чисто сумњам, не само у Требињу, него и било гдје другдје, мислим да и у БЛ разговори око заједничког кандидата каскају из простог разлога, што СДС мисли да је много моћнији и јачи него што стварно јесте, па не желе да подрже никог другог.

  3. Опет ти Заметице Динкићу са својим паметним коментарима. Као члану СНСД-а у Брчком који је у коалицији са СДС-ом, то ти и није баш паметно. Ма, је ли могуће да садашњег градоначелника Брчког Гаврића нисте ни ставили на листу? Дај нам мало разјасни ту занимљиву ситуацију код вас. Или си заузет повећањем водостаја и изливом канализације?

  4. Кад год неко нема одговоре на аргументе, посеже за оваквим коментарима, а с друге стране, овакви коментари само дају инспирацију онима који се баве аргументима, ако имаш друго објашњење или оправдање како од лаку ноћ Српска, до колаборације појединци дођу за пар сати, прихватићу, и како је то довело до пораста рејтинга странке. Остало нек ти одговори уважени коментатор, Динкић Млађан.

Оставите одговор