Сутра снијег

У Републици Српској сутра ће бити хладно и облачно вријеме са снијегом који ће током пријеподнева бити слаб, а поподне и увече ће интензивније падати на истоку и у високој Херцеговини. Јутарња температура ваздуха биће од минус 14 до минус 10 степена Целзијуса, на планинама минус 18, на југу минус четири, а највиша дневна од […]

субота, фебруар 11, 2012 / 15:46

У Републици Српској сутра ће бити хладно и облачно вријеме са снијегом који ће током пријеподнева бити слаб, а поподне и увече ће интензивније падати на истоку и у високој Херцеговини.

Јутарња температура ваздуха биће од минус 14 до минус 10 степена Целзијуса, на планинама минус 18, на југу минус четири, а највиша дневна од минус 10 до минус шест, на југу до два, на планинама минус 14 степена Целзијусових.

Вјетар слаб до умјерен сјевероисточни, а у Херцеговини појачана бура, па ће опет бити вијавице и стварања наноса.

У Републици Српској данас је хладно вријеме са снијегом, који је у централним и источним предјелима ослабио, па има и сувих периода.

Дневна температура од минус 10 до минус пет степени, на југу до два, а на планинама минус 14 степени.

Teмпeрaтура у 13.00 часова: Мраковица минус 14, Мркоњић Град, Сребреница и Рибник минус 10, Бањалука, Дринић, Дервента и Нови Град минус девет, Приједор, Шипово, Србац, и Рудо минус осам, Зворник, Хан Пијесак и Невесиње минус седам, Бијељина и Соколац минус шест, Фоча минус пет, Гацко минус четири, Вишеград минус три, Билећа нула, Требиње један степен.



Оставите одговор