Сони, Панасоник и Самсунг заједничким снагама за нове 3Д наочаре

Три компаније раде на новој 3Д технологији која би требало да омогуће корисницима уживање у 3Д садржајима високе резолуције. Јапанске електронске компаније Сонy и Панасоник, као и јужнокорејски Самсунг, објавиле су сарадњу на развоју нове заједничке технологије за наочаре које омогућавају гледање видео снимака велике резолуције у тродимензионалној (3Д) технологији. Ради се о технологији за […]

среда, август 10, 2011 / 15:21

Три компаније раде на новој 3Д технологији која би требало да омогуће корисницима уживање у 3Д садржајима високе резолуције.

Јапанске електронске компаније Сонy и Панасоник, као и јужнокорејски Самсунг, објавиле су сарадњу на развоју нове заједничке технологије за наочаре које омогућавају гледање видео снимака велике резолуције у тродимензионалној (3Д) технологији.

Ради се о технологији за бежичан пренос података неопходних наочарама како би могле да синхронизују систем за филтрирање са сликама високе резолуције, пренела је агенција АФП.

Три компаније намјеравају да на тај начин дају нов подстицај видео снимцима у 3Д технологији на различитим подлогама (телевизија, рачунари, биоскопски екрани).



Оставите одговор