Звијезда филма "Милионер из блата” изгубила све у пожару

Дјечија звијезда филма "Милионер из блата”, Рубина Али, изгубила је све, укључујући филмске награде, у пожару који је касно синоћ прогутао њену породичну кућу у пренасељеној сиротињској четврти у Мумбају. Рубина (12) је данас испричала да су она и чланови њене породице заједно гледали телевизију када су чули повике и позиве на узбуну због пожара, […]

субота, март 5, 2011 / 14:23

Дјечија звијезда филма "Милионер из блата”, Рубина Али, изгубила је све, укључујући филмске награде, у пожару који је касно синоћ прогутао њену породичну кућу у пренасељеној сиротињској четврти у Мумбају.

Рубина (12) је данас испричала да су она и чланови њене породице заједно гледали телевизију када су чули повике и позиве на узбуну због пожара, извијестиле су агенције.

Истрчали су из куће, али само су могли беспомоћно да гледају како ватрена стихија прождире њихов дом.

У пожару, који је избио у једној кућици и брзо се проширио због снажног вјетра, изгорило је више од 500 барака и кућица, а нестало је најмање пет људи.

Рубина, звијезда Оскаром награђеног „Милионера из блата”, рекла је да је изгубила све, укључујући награде, фотографије, новинске исјечке и друге успомене на филм.

„Поред куће, све моје успомене на сјајна времена и снимање филма претворене су у пепео… Ипак сам срећна што су сви чланови моје породице прошли без повреда. Пожар је био огроман, могли смо да страдамо”, казала је она.

Режисер „Милионера” Дени Бојл био је изложен бројним критикама када су медији открили да дјеца која су глумила у филму и даље живе у баракама, упркос Бојловом обећању да ће им купити нове домове.

Дјечак Азхарудин Исмаил, који је такође глумио у филму, добио је накнадно нови стан за себе и своју многочлану породицу, а Рубинина породица се још није уселила у нови стан.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор