ЗОВЕМ СЕ МОДЕСТИ (MY NAME IS MODESTY)

Не трошити вријеме, осим 1 битног демографског податка. Модести Блејз је наше горе лист! Не зна се тачно откуда, јер титл на почетку каже: "Негдје на (брдовитом) Балкану". Што би знала рећи и Десанка Максимовић. Прецизније се није ишло, пошто и Румунија воли да је на Балкану. (Тамо снимано). Имају неки, којима је просто криво […]

среда, септембар 21, 2011 / 04:56

Не трошити вријеме, осим 1 битног демографског податка. Модести Блејз је наше горе лист!

Не зна се тачно откуда, јер титл на почетку каже: "Негдје на (брдовитом) Балкану". Што би знала рећи и Десанка Максимовић. Прецизније се није ишло, пошто и Румунија воли да је на Балкану. (Тамо снимано). Имају неки, којима је просто криво што код њих није било рата, кад виде колико су се неки намлатили награда на тај конто.

Модести се није звала тако. За вријеме бијега из избјегличког кампа, име и борбену обуку јој је дао професор историје из Загреба. Гдје је осуђен на 42 године затвора "зато што је рекао истину". При бијегу, исти је убио 2 стражара.

Некако Блејзова допјешачи (?) до Марока, и запосли се у коцкарници. Све то лијепо функционише, док не упадне младић са групом терориста и сефом на памети. Помоћу рулета, њих се двоје поиграју Аске и Вука. Ако вас та идиотија не дотуче, хоће завршни обрачун. Озбиљна пародија на кунг-фу филмове.

Невјероватно је жалосне продукције, на нивоу сиротињске ТВ серије. Највише се то види у сценама борбе, гдје се покушала произвести румунска Анђелина Џоли.

Против забуне: Александра Стаден уопште није згодна, и ни мало не личи на прсатог лика из стрипова!

(Редитељ: Скот Шпигел; Улоге: Александра Стаден, Николај Костер-Валдау, Рејмонд Круз)Оставите одговор