За 25 дана 2,5 милиона купаца Мајкрософт Кинекта

За мање од мјесец дана Мајкрософт Кинект купило је 2,5 милиона људи. С обзиром на то да се ближе празници, Мицрософт би требало да до краја године испуни циљ – пет милиона продатих примерака у 2010. Мајкрософт Кинект, систем за управљење конзолом Иксбокс 360, је за само 25 дана од пласирања на тржиште, продат у […]

среда, децембар 1, 2010 / 12:08

За мање од мјесец дана Мајкрософт Кинект купило је 2,5 милиона људи. С обзиром на то да се ближе празници, Мицрософт би требало да до краја године испуни циљ – пет милиона продатих примерака у 2010.

Мајкрософт Кинект, систем за управљење конзолом Иксбокс 360, је за само 25 дана од пласирања на тржиште, продат у 2,5 милиона примерака широм свијета, а највише у Великој Британији, Европи, Јапану, Аустралији и САД.

То значи да се Мајкрософт налази на пола пута до циља – пет милиона продатих Кинекта у 2010. години, пренијели су француски електронски медији.

У Мајкрософту су изразили задовољство тражњом корисника за Кинектом, а аналитичари сматрају да ће циљ софтверског гиганта бити остварен, с обзиром на божићне куповине које су у јеку.Оставите одговор