11:44 Нијемци извиждали Рода Стјуарта у Лајпцигу након што је пружио подршку Зеленском07:59 Жељка: Нестабилност у БиХ не производи Русија, већ муслимански фактор уз помоћ странаца07:56 Столтенберг пријети распоређивањем нуклеарног наоружања према Русији07:53 Гогановић критикује шефа јавно, умјесто да пређе у сусједну канцеларију07:51 Угари су сада добри, не као у Бранково вријеме: Иштван Турци добио награду именовану по Радичевићу07:47 Минић очекује жетву пшенице којој се не може утицати на цијену07:42 Јеленка из САД сматра да крађа није крађа, ако се краде од Русије07:38 Русија ће тражити да се Генерална скупштина УН изјасни о злочинима Њемачке07:36 Василиј Небензја: Украјина мора да призна стварност на бојишту и да јасне гаранције о неутралности07:34 Живадин Јовановић: Запад покушава да своју експанзионистичку политику и агресију свали на друге

Вучић: Додик и Јанша су важни за будућност Србије

Замјеник предсједника Српске напредне странке Александар Вучић рекао је да су предсједник Републике Српске Милорад Додик и лидер Словеначке демократске странке Јанез Јанша важни за будућност Србије и нарочито њен привредни опоравак. "Разуме се да нам је Додик најближи", рекао је Вучић за "Прес", коментаришући недавне сусрете лидера напредњака Томислава Николића са Додиком и Јаншом, […]

субота, октобар 8, 2011 / 09:02

Замјеник предсједника Српске напредне странке Александар Вучић рекао је да су предсједник Републике Српске Милорад Додик и лидер Словеначке демократске странке Јанез Јанша важни за будућност Србије и нарочито њен привредни опоравак.

"Разуме се да нам је Додик најближи", рекао је Вучић за "Прес", коментаришући недавне сусрете лидера напредњака Томислава Николића са Додиком и Јаншом, као и са санџачким муфтијом Муамером Зукорлићем.

Вучић је рекао да је "ствар напредњака са киме ће се састајати", те додао да сусрет Николића и главног муфтије Исламске заједнице у Србији Муамера Зукорлића није најава новог политичког савеза.

"Ни са ким, укључујући и Зукорлића, нисмо разговарали тајно, а главни разлог тог сусрета је да сви народи у Србији живе у разумевању, миру и слози. Додик и Јанша су важни за будућност Србије и нарочито њен привредни опоравак", рекао је Вучић.

Он је додао да се на сусрету Николића и Зукорлића није уопште разговарало о политици, нити о било каквим коалицијама, него о свим отвореним питањима која, како каже, тиште Бошњаке и Србе у Рашкој области.

"Никоме није у интересу да ти проблеми остану отворени", рекао је замјеник предсједника највеће опозиционе странке у Србији.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор