Вон неприкосновена и у спусту

Америчка скијашица Линдзи Вон обезбиједила је мали кристални глобус намијењен побједници спуста у Свјетском купу пошто је у данашњој вожњи у Тарвизију заузела друго мјесто иза Швеђанке Ање Персон. Вон је вожњу у зимском центру на сјеверу Италије завршила у времену један минут, 27 минута и 64 стотинке, док је Персон била бржа од ње […]

субота, март 5, 2011 / 15:12

Америчка скијашица Линдзи Вон обезбиједила је мали кристални глобус намијењен побједници спуста у Свјетском купу пошто је у данашњој вожњи у Тарвизију заузела друго мјесто иза Швеђанке Ање Персон.

Вон је вожњу у зимском центру на сјеверу Италије завршила у времену један минут, 27 минута и 64 стотинке, док је Персон била бржа од ње за 71 стотинку.

Најбоља америчка скијашица освојила је други трофеј у сезони за само два дана пошто је јуче обезбиједила тријумф у суепркомбинација.

Вон већ сада може да буде задовољна резултатима које је постигла овог викенда пошто је смањила предност водеће у генералном пласману, Њемице Марије Риш, на 136 бодова.

Осим Персон, која је забиљежила 42. победу у каријери и тиме избила на четврто мјесто у историји Свјетског купа, и Вон на побједничком постољу нашла се и трећепласирана Аустријанка Елизабет Гергл.Оставите одговор