Уједињени рукометаши

Челници рукометних савеза БиХ, Србије, Црне Горе, Хрватске, Македоније и Словачке основали су данас на састанку у Загребу Регионалну лигу која ће стартовати од наредне сезоне, односно 10. септембра. Прве сезоне регионална лига ће имати 12 клубова – три из БиХ, по два из Србије, Хрватске, Македоније и Црне Горе и један из Словачке. Жријеб […]

четвртак, мај 26, 2011 / 08:12

Челници рукометних савеза БиХ, Србије, Црне Горе, Хрватске, Македоније и Словачке основали су данас на састанку у Загребу Регионалну лигу која ће стартовати од наредне сезоне, односно 10. септембра.

Прве сезоне регионална лига ће имати 12 клубова – три из БиХ, по два из Србије, Хрватске, Македоније и Црне Горе и један из Словачке. Жријеб такмичарских парова биће одржан 10. јуна у Београду.

"У Загребу су данас били присутни представници свих савеза који су потписали споразум о регионалној лиги. Такмичење дефинитивно почиње", рекао је генерални секретар Рукометног савеза БиХ Смајо Карачић.

Представници Рукометног савеза Мађарске присуствовали су овом састанку, али су одлучили да се њихови клубови укључе од сезоне 2012/2013. године, преноси портал "Вестионлине".

На састанку је потписан споразум о оснивању СЕХА удружења, чији ће предсједник бити први човјек Рукометног савеза Хрватске Санди Шола, а комесар такмичења биће Македонац Драган Начевски.Оставите одговор