Типсаревић поражен од Жила Симона

Француски тенисер и у четвртом међусобном дуелу био бољи од другог рекета Србије – (6:0, 4:6, 6:1). Типсаревић почео да игра послије сат времена. Меч неколико пута прекидан због кише. Жил Симон једноставно не "лежи" Јанку Типсаревићу. Побјеђивао га је у Ротердаму (2008), Мајамију и Синсинатију (прошле године), а репрезентативац Србије ни овог прољећа нема […]

петак, април 20, 2012 / 11:14

Француски тенисер и у четвртом међусобном дуелу био бољи од другог рекета Србије – (6:0, 4:6, 6:1). Типсаревић почео да игра послије сат времена. Меч неколико пута прекидан због кише.

Жил Симон једноставно не "лежи" Јанку Типсаревићу.

Побјеђивао га је у Ротердаму (2008), Мајамију и Синсинатију (прошле године), а репрезентативац Србије ни овог прољећа нема рјешење за игру момка из Нице.

Иако Београђанин није имао резултатски императив и иако је пласманом у друго коло већ изједначио најбољи резултат у Монаку, дуел са Симоном почео је у грчу, нервозно и лако допустио ривалу да поведе у сетовима. Потом се тргао, освојио други сет, али у трећем није имао снаге ни концентрације да уради нешто више.

Меч је трајао два сата и 17 минута.

Симон ће у наредном колу играти против Жоа Вилфреда Цонге, који је истовремено победио Фернанда Вердаска.Оставите одговор