Пузијаде, ролеријаде и бициклијаде Конференције беба одложене

Централна манифестација „Конференција беба“, која је била планирана за 24. јун 2019. године, у 18:00 часова у парку „Петар Кочић“ у Бањој Луци, због најављених временских неприлика одгађа се за сриједу, 26. јуна 2019. године у 18:00 часова на истој локацији.


А да су из Шековића: Дођете из Њемачке, прими вас министар

Министар породице, омладине и спорта, Јасмина Давидовић, угостила је данас представнике омладинске организације Мирантао из Брауншвајга (Њемачка) са којима је разговарала о раду омладинских организација у Њемачкој и сарадњи са организацијама у Републици Српској.


Прокишњава ли: Давидовићка и кровни подмладак

Министар породице, омладине и спорта Републике Српске, Јасмина Давидовић, одржала је састанак са представницима кровних организација Републике Српске и Републике Србије, Омладинским савјетом Републике Српске и Кровном омладинском организацијом Републике Србије.


Алармантан број абортуса у Српској

Министар породице, омладине и спорта Републике Српске Нада Тешановић изјавила је данас да је број намјерних прекида трудноће у Српској алармантан, те да је од 2004. до 2012. године забиљежено 9.000 абортуса и 152 малољетничке трудноће.
СОБЛ: Ми организујемо игре, министарство даје паре другима

Студентска организација Универзитета у Бањој Луци је за организовање „Универзитетских спортских игара Бања Лука 2011“ тражила од Министарства за породицу младину и спорт РС тражила средства у износу од 7000 KM, а пројектом је предвђено да се са сваког факултета, као и Високе школе унутрашњих послова и Студентског центра „Никола Тесла“ Бања Лука могу пријавити […]