Мимозе у Доњецку

У Сочију цвјетају мимозе, али у Доњецку не. Овдје успјевају много више артиљеријски пројектили.Мушкарцима ништа: Бореновић и Станивуковић дијелили цвијеће женама

Предсједник Партије демократског прогреса, Бранислав Бореновић, јуче је на Тргу Крајине у Бањалуци, заједно са предсједником Градског одбора ПДП-а и градоначелником Бањалуке Драшком Станивуковићем, разговарао са грађанима и симболичним поклонима Бањалучанкама честитао Међународни дан жена.


Љубиша Петровић од Бијељине: Равноправне жене чине сваки град успјешнијим

Поводом 8. марта – Међународног дана жена, градоначелник Бијељине Љубиша Петровић уручио је традиционална признања "Заслужна жена" за 2020. годину Јованки Вуковић, Мирсади Решидовић, Смиљи Митровић, Радмили Симић и Весни Петровић, за несебичан допринос развоју друштвене заједнице.
Најбоља премијеркина честитка, јесте то што је премијерка

У Српској мешетаре и роваре разне организације које се лажно боре за "женска права", а истовремено у неким од тих земаља, жена никад није била предсједник. Каква год да је била, постоји у нашој историји Биљана Плавшић, док САД још увијек немају да покажу жену на мјесту предсједника.


Ђокић и социјалисти честитали 8. март

Предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић честитао је свим женама Републике Српске и БиХ 8. март Међународни дан жена уз поруку да жене у сваком погледу и на сваком мјесту, морају да буду поштоване и уважаване свих 365 дана у години.